tiistai 13. lokakuuta 2009

Kirjaston poistomyynti ja sen ihanuudet

Eilen eli maanantaina alkoi Lahdessa hartaasti odottamani kirjaston poistomyynti. Olin paikalla noin 10.05, ja kuka tietää mitä helmiä menetin noiden muutaman minuutin aikana (myynti alkoi siis kymmeneltä). Mukaan tarttui kuitenkin varsin mainio saalis, rahaa kului 24 euroa eilen + 2 euroa tänään kun kävin vielä varmuuden vuoksi tarkistamassa paikan täydennysten varalta. Suuret kiitokset Johannalle, joka jaksoi sietää minua kun juoksentelin hullunkiilto silmissä hyllykköjen seassa, kuunteli ymmärtäväisesti selityksiäni kirjallisuudesta, laskeskeli kahmimieni opusten hintoja ja jopa auttoi kirjakuorman kantamisessa. Poistin myynnistä siis seuraavat teokset:

- Fan-sarjasta Philip José Farmer: Lordi Tyger 2e

ja Clark Ashton Smith: Viimeinen hieroglyfi 2e ( seuraavana päivänä, omistan tämän jo mutta oli pakko ostaa kahdella eurolla toinen kappale kun oli niin hyväkuntoinen)

- Lovecraft: Temppeli ja muita kertomuksia 2e - Reissun todellinen jackpot, näitä on todella vaikea löytää ja huuto.netissäkin maksetaan melkoisia hintoja

- Tolkienin Hobitti 2e

- Berben: Salaliitto Hitleriä vastaan ( operaatio Valkyrie jne.) 2e

- Myytillisiä tarinoita 2e - Tämä lainattiin Konneveden kirjastosta kun olin pikkupoika ja pääsin tutustumaan kummitusjuttujen maailmaan. Kyllä pelotti ja osa jutuista on jäänyt mieleen pysyvästi.

- Jule Verne: Kapteeni Nemo 1e

- Rowling: Harry Potter ja viisasten kivi 1e

- Tad Williams: Velhon oppipoika ja Kruununperillinen 1e/kpl - Viimein sain täydennettyä kolmen miekan sarjaa osilla 1&2

- Hilamaa & Varjus: Reggae! Jamaikan pop 1959-1997 1e

- Pehr Kalm: Matka Pohjois-Amerikkaan 2e

- Hinkkanen & Ekholm (toim.): Science Fiction 1e - scifi-kirjallisuudesta hyvänoloinen tietokirja.

- Muinaisten kulttuurien arvoitukset 2e - Suuri kuvitettu tietokirja

- Gannander: Mythologica Fennica (näköispainos) 2e

- 10 kpl Tieteen kuvalehtiä yht. 1e

- Yngwie Malmsteen: Live! -cd 1e

Nyt vaan raivaamaan hyllytilaa ja odottelemaan Jyväskylän poistomyyntiä, joka alkaa 28. päivä tätä kuuta :) Ja Jyväskylästä puheenollen, bussi lähtee alle tunnin päästä eikä millään huvittaisi matkustaa sinnepäin. Onneksi viikon päästä takaisin ja... Tukholmaan! Lisää aiheesta myöhemmin.

0 kommenttia:

Lähetä kommentti