maanantai 8. helmikuuta 2010

Bloggaamisen ihanuus ja kurjuus

Nyt seuraa viesti, jonka kaltaista olen ajatellut tässä blogissa vältellä. Pääasiallisesti tavoitteena on ollut pitää blogi asialinjalla, julkaista artikkeleita ja juttuja järkevistä aiheista, eikä altistaa tätä liikaa henkilökohtaisen vuodatuksen linnakkeeksi. Nyt kun muutama kuukausi on mennyt, ymmärrän kuitenkin kuinka tuskaisen haastavaa on kirjoittaa pelkästään "järkeviä" juttuja, ja julkaisutahti jää näin ollen onnettoman vähäiseksi. Siksipä löysään ruuvia hieman, kerron kuulumisistani ja aion ylipäätään madaltaa julkaisukynnystä. Ehkäpä paskanjauhaminen ja sosiaaliporno ovat viihdearvoltaankin suurempia kuin tylsät artikkelit leffoista ja historiasta? Jos eivät niin kärsikää, tulevaisuudessa aion yrittää kirjoitella tänne kaikkea mahdollista muodista eri teelaatuihin ja matkustelusta koulunkäyntiin.

Palasin eilen jälleen yhdeltä Lahden reissulta Jyväskylän yksiöön, tosin treenikämpän kautta. Muutama etelämmässä vietetty päivä oli taas liiankin mahtavaa vaihtelua tylsään arkeen; kotona pitäisi siivota, opiskella, miettiä aikatauluja ja ratkaisuja ensi vuoden suhteen ja treenata kitarajuttuja, kun Lahdessa pystyi vain ottamaan rennosti, kiertelemään kauppoja, katsomaan leffoja ja löhöilemään hyvässä seurassa. Siivoukseen en päässyt eilen illalla käsiksi, mikä oli kyllä varsin odotettavissa. Sen sijaan tein tomaattitonnikalafetakaprisoliivi-lämpimiä voileipiä uunissa ja uppouduin Lostin viimeisen kauden aloitusjaksoon. Tästä se taas lähtee. Vaikka tämän jälkeen jo väsytti armottomasti, yritin vielä johonkin puoli neljään asti opetella rockabilly-kuvioita kitaralla. Soolo pitäisi säveltää keskiviikkoon mennessä mielellään, ja kaikkea muutakin tekemistä vyöryy päälle.

Nukuin tänään melkein kahteen, enkä ole sen kummempaa tässä saanut aikaan, mutta illalla on sentään näytelmäharjoitukset kirjastolla. Roolini on vuorosanojen osalta pieni tässä vaiheessa, mutta toisaalta koko show alkaa lausumastani monologista, mikä hieman nostattaa hikeä pintaan. Hienoa päästä taas näyttelemään. Myös tulevat matkustelut innostavat: keväällä/kesällä olisi tarkoitus päätyä ainakin Karjalaan Petroskoihin, Skotlantiin ja Pariisiin. Näiltä reissuilta tulee aikanaan varmasti tännekin juttua.


Vuodatus jatkukoon myöhemmin, pitäisi varmaan syödäkin jotain...

Päivitys: enhän minä sinne näytelmäryhmään sitten jaksanutkaan lähteä, ensi kerralla sitten.

0 kommenttia:

Lähetä kommentti